01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge

01/01/2022 - 15:05

Beste Wilgenaren,

In deze nieuwsbrief

- Gelukkig Nieuwjaar / terugblik 2021 /vooruit blik 2022

- Nieuwe uitbater en/of bar-team gezocht

- Leden aantal

- 35 en 40 jaar lid TC De Wilge

Gelukkig nieuwjaar

Niets is leuker dan een mooie nieuwjaarsbrief te typen op 1 januari met mooie wensen voor de leden van de mooiste tennisclub van West Vlaanderen. We hebben er een prachtig zomer seizoen van gemaakt in 2021. Grote groei in leden aantal (+400pct!), fantastische sfeer momenten met de Rode Duivels op ons zonovergoten terras met groot scherm en DJ. Er vloeide veel drank , leuke momenten met vrienden en tennis liefhebbers, prachtige enkel- en dubbel tornooien, goed gevulde prijzentafels, een mooie en lekkere sponsor receptie, centjes voor verschillende goede doelen, investeringen in onze terreinen met oa LED verlichting, lekkere
maaltijden op donderdag avond en zondag middag, etc..
Kortom te veel om op te noemen. Veel tennis plezier, veel vriendschappen ; als voorzitter kan ik fier terug kijken op het afgelopen tennis seizoen.
Maar jullie bestuur zit niet stil en doet er alles aan om met de nodige vrijwilligers te zorgen voor verdere successen. We bereiden momenteel volop seizoen 2022 voor en hopen dat we op hetzelfde elan verder kunnen werken.
Het bestuur wijzigt lichtjes. Greg De Luyck stapt uit het bestuur en wordt vervangen door 2 frisse krachten: Elise Wenes en Jan Vervacke, alvast dank aan ieder voor zijn inzet en engagement!

Verder hebben we zoals jullie allen weten dringend nood aan een uitbater voor onze gezellige chalet. Ken je iemand met horeca ervaring die interesse heeft contacteer ons gerust. Ook het samen stellen van een bar-team is een optie
waarin we vooral mensen zoeken die een cent willen bijverdienen en het beste van zichtzelf willen geven om iedereen vlot van drank en hapjes te voorzien.
Wat we ook zoeken is een coördinator die dit bar-team wil aansturen: de voorraad aanvullen, personeel zoeken, planning opstellen, waken over de inkomsten en kassa maw een verantwoordelijk persoon die deze cruciale taak wil opnemen. Uiteraard voorzien we een gepaste vaste vergoeding voor deze inzet.
Meer info zie hieronder in deze nieuwsbrief.
We kijken ook terug uit naar een jaar met interclub fun, goed gevulde tornooi weken en het verder opkrikken van ons leden aantal. Je lid maken zal binnenkort lukken via de tennis Vlaanderen website waarin je meteen je lidgeld kan betalen en als ik een tip mag geven: doe dit voor 01/02/2022 om van het beste tarief te genieten. Wil je er enkele tennislessen of opfris cursus bij ? Dat kan ook. Ondanks de torenhoge inflatie hebben we ervoor gekozen om onze tarieven niet te verhogen.
Doe er je voordeel mee!
Verder wens ik jullie een goede gezondheid, veel sportieve fun en veel liefde in 2022

Bart Verhelst
Voorzitter TC De Wilge en het voltallige bestuur:
Elise, Pascal, Jan Derudder, Jan Vervacke, Gerald, Yves, Louis


❗🎾❗ TC De Wilge zoekt uitbater ! ❗🎾❗

Wie wordt de nieuwe uitbater van de mooiste club van het land? Het buitengewoon succesvol jaar 2021 maakte duidelijk hoeveel potentieel er zit in onze club. Tijdens de week waren de terreinen meer dan ooit volzet, terwijl evenementen in het weekend voor een prachtige sfeer zorgden. Het bestuur van TC De Wilge wil graag deze lijn doortrekken de komende jaren. Om onze energie te kunnen blijven steken in alles wat de TC De Wilge zo mooi maakt (tornooi, evenementen, interclub, jeugdsages, …), gaan we op zoek naar iemand die de uitbating van de bar voor zijn of haar rekening wilt nemen.
Alle mogelijke modaliteiten zijn bespreekbaar.
Wens je graag meer informatie te krijgen? Zie je ook de opportuniteiten van onze club? Heb je een hart voor horeca en wens je een mooie inkomstenstroom tijdens de zomermaanden? Bel (nr. Bart 0473 861 965) of mail (info@tcdewilge.be)
Wij weten dat het kort dag is en daarom zoeken wij ook naar een tussenoplossing of een plan B. Dit omvat het gegeven dat wij dit seizoen de bar zelf uitbaten als club. En daarom willen wij beroep doen op jullie, onze leden, en zijn we op zoek naar een ‘bar coördinator’. Deze persoon staat in voor de personeelscoördinatie in de bar van de club en de opvolging van bestellingen. Uiteraard wordt deze persoon mooi verloond met een vaste maandelijkse vergoeding.
Ben of ken jij iemand die deze uitdaging wil aangaan en de titel van ‘bar coördinator’ op zich wil nemen? Of wens je lid te worden van het nieuwe bar-team?
Bij interesse of meer info, kan je contact opnemen.

Leden aantallen 2021

We hebben de nieuwe cijfers binnen van Tennis Vlaanderen en 2021 was een absoluut record jaar voor De Wilge. Zie hier de details:


35 en 40 jaar lid TC De Wilge
Dikke proficiat aan Emmy Matthys en Willy Van Der Straeten, zij zijn respectievelijk 35 en 40 jaar reeds lid op TC DE WILGE en dat werd in de kijker gezet !Meer nieuws?
https://www.tcdewilge.be
Volg ons (en vind ons leuk) op Facebook:
https://www.facebook.com/TCdeWilge/
Voeg jezelf toe op onze WHATSAPP GROEP van TC DE WILGE:
https://chat.whatsapp.com/Fsc57T2ZoNg5gFOkMUBpDi

Heb je vragen, ideeën of bekommernissen? Aarzel niet om ons te contacteren via :
Sponsoring: sponsoring@tcdewilge.be (Pascal Heytens)
Lessen en sport: lessen@tcdewilge.be (Louis Van De Putte)
Alle andere zaken : info@tcdewilge.be (Bart Verhelst)

Tot in maart 2022 voor meer Wilge nieuws!

Bart Verhelst
Voorzitter TC De Wilge
Klijtmolenstraat 16 - 8740 Pittem
Tel: 0473 861 965

01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge
01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge
01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge
01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge
01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge
01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge
01/01/2022 - Gelukkig nieuwjaar met veel tennisplezier op TC De Wilge