15/08/2021 - Zomer nieuws van de plezantste club

05/09/2021 - 21:34

Beste Wilgenaren,

Vandaag is het 15/08/2021 en zetten we de Antwerpse mama's in de bloemen voor moederdag. Ja hoor in Antwerpen zijn ze zo 'slim' om moeder en vaderdag op een andere dag te zetten dan hier in West Vlaanderen. Maar goed, alle gekheid op een stokje: elke gelegenheid om moeder en vader te eren is mooi en moeten we koesteren !

De EK wedstrijden van onze Rode Duivels op groot scherm werden enorm gesmaakt , op een 5 tal wedstrijden hebben wij een mooie opkomst van gemiddeld 250 a 300 toeschouwers mogen verwelkomen per wedstrijd. Een onverhoopt succes mede mogelijk gemaakt door het vrijwillige bestuur dat zijn uiterste best hiervoor heeft gedaan.
Behalve wat buren lawaai en wat overtollig drank gebruik (zattigheid ;-) ) hebben we niets dan lovende reacties gekregen. Dat geeft ons energie om in de toekomst nog mooie evenementen te organiseren en deze negatieve puntjes weg te werken.

LEDENGROEI:
De teller staat op 206 leden intussen.

JEUGDSTAGE:
Van 12-16 juli hebben heel wat jonge deelnemers zich erg geamuseerd in onze jeugdstage , met 's middags een lekkere warme maaltijd van onze sponsor: 't Fermetje
De kleintjes waren razend enthousiast en leerde spelenderwijs tennissen.

TORNOOIEN:
Onze 3 weken tornooi staan in de steigers , nog een weekje wachten en dan starten de 3 mooiste weken van het jaar voor ons enkel- en aansluitend dubbel tornooi.
Ook dit jaar maken we er zoals vorig jaar iets spetterends van.
Nieuw is dat we dit jaar in week 3 (week van 06/09) zullen zorgen voor enkele thema avonden qua eten:
Pascal Heytens maakt Spaanse Paëlla, Yves Gotelaere maakt zijn befaamd Stoofvlees met frietjes, Emile Vanhoucke komt langs met Pizza en Ribben en op het einde bij de dubbel finale doen we een spetterend feest voor leden en sponsors, info volgt...
Nog niet ingeschreven voor onze tornooien?
Als de bliksem zie onder :

WeekDatumNaam

3421/08/2021 - 29/08/2021TC De Wilge Open - Enkel

3630/08/2021 - 12/09/2021TC De Wilge Open - Dubbel

SPONSORS:
Tijdens onze tornooiweken zullen we onze sponsors graag in de picture plaatsen via ons groot scherm op ons terras.
Wens je graag hierop te staan met logo of info of wens je graag hierop te adverteren neem dan gerust contact op via email met sponsoring@tcdewilge.be

Sponsors van de maand: bekijk hun website , they like it ;)
Fannatic
Mas tu vu jewels
Automobilia
Crop Projects
Dovy Keukens (De Luyck BV)

TORNOOIRECEPTIE:
Momenteel zijn we de voorbereidingen aan het treffen voor een spectaculaire afsluiter van de tornooiweken op zondag 12 september 2021. We gaan voor een luxe receptie aangeboden door de club voor : sponsors, leden en tornooi deelnemers. Meer info volgt nog maar hou zeker de zondag namiddag en avond vrij! Ook onze top tombola met mooie prijzentafel zal weer georganiseerd worden en deze is ten voordele van Tom Cogghe vereniging Stop Parkinson.

VARIA:
Graag willen we vragen aan de eigenaars van hun lieve hond die deze mee nemen naar TC De Wilge om deze aan de leiband te houden of goed in het oog te houden.
Het kan niet de bedoeling zijn dat we de houten toegangspoort van onze 'toegankelijke club' moeten sluiten voor uw lieftallige viervoeter, verder kan het ook niet de bedoeling zijn dat onze kleintjes zitten te spelen met de behoefte van uw viervoeter op onze mooie pelouze.
Dank hiermee rekening mee te houden.

Meer nieuws?
https://www.tcdewilge.be
Volg ons (en vind ons leuk) op Facebook:
https://www.facebook.com/TCdeWilge/
Voeg jezelf toe op onze WHATSAPP GROEP van TC DE WILGE:
https://chat.whatsapp.com/Fsc57T2ZoNg5gFOkMUBpDi

Heb je vragen, ideeën of bekommernissen? Aarzel niet om ons te contacteren via :
Sponsoring: sponsoring@tcdewilge.be (Pascal Heytens)
Lessen en sport: lessen@tcdewilge.be (Louis Van De Putte)
Alle andere zaken : info@tcdewilge.be (Bart Verhelst)

Tot volgende maand voor meer Wilge nieuws!

Bart Verhelst
Voorzitter TC De Wilge
Klijtmolenstraat 16 - 8740 Pittem
Tel: 0473 861 965