23/09/2021 - Laatste nieuwsbrief van het zomerseizoen 2021

23/09/2021 - 00:47

Beste Wilgenaren,

In deze nieuwsbrief

* Tornooi & receptie

* Kaas & wijn avond

* Halloweenfeestje

* Tornooi & receptie

Voor de eerste keer in zijn geschiedenis besliste TC De Wilge om haar enkel- en dubbeltornooi na elkaar te organiseren. De tornooimarathon van niet minder dan 3 weken was een schot in de roos. Geholpen door het mooie weer en de honderden enthousiaste deelnemers, bewees TC De Wilge weer zijn status als gezelligste club van het land tijdens het tornooi! Een dikke proficiat aan alle winnaars. Jullie verschijnen binnenkort in onze beruchte ‘Wall Of Fame’ met een mooie foto. En voor alle niet-winnaars is er volgend jaar een nieuwe kans!
Op de finaledag konden we genieten van toptennis, een luxereceptie en onze klassieke tombola. Daarmee steunde De Wilge voor één keer niet zijn eigen kassa, maar wel het goede doel. Niet minder dan €1200 euro werd opgehaald ten voordele van goed doel: STOP PARKINSON.

Kaas & wijn avond

Alle leden, +1's en sympathisanten van de club zijn uitgenodigd voor de kaas-en wijnavond op zondagavond 3 oktober.
Vanaf 18u00 is er eerst een korte Algemene Vergadering waarop de visie van de club alsook het beleid van afgelopen jaar worden toegelicht door voorzitter Bart Verhelst en zijn bestuur en aansluitend zullen jullie kunnen genieten van heerlijke kaas & charcuterie (De Smaak van Kaas uit Tielt) die jullie gratis wordt aangeboden door de club om het topseizoen af te sluiten.
Top wijntjes worden voorzien (aan democratische prijsjes) vanuit Spanje en Portugal via onze immer sympatico Pascal Heytens. In de namiddag kan er vrij getennist worden, en wordt Parijs-Roubaix uitgezonden in de bar op de grote LED TV.
Inschrijven is écht verplicht deze keer voor wie mee wilt eten. Deadline woensdag 29 september!
https://forms.office.com/r/A3pq1D8v9s

Halloweenfeestje

Onze bekendste kapper van de club (en van Meulebeke) komt met een mooi initiatief om de Wilgeloze winter te helpen overbruggen: Op 30 oktober organiseert hij een Halloween fuif om nog eens ons benen wat los te schudden op de dj tunes van Lottie, dit alles gaat door in zaal van café de kring in Meulebeke. We moeten uitwijken daar men in De Wilge start met verfraaingswerken in oktober. We zouden het zeer op prijs stellen mocht iedereen verkleed aanwezig zijn om er een ‘creepy night’ van te maken. We vragen aan iedereen om zich op tijd in te schrijven want we hebben maar plaats voor 120 personen. Dus vlug zijn is de boodschap👍. De ingang is gratis en de best verklede persoon ontvangt een mooie prijs geschonken door onze club. We hopen op jullie talrijke aanwezigheid en maken er 'a hell of a party' van.

Groetjes het organiserend comité van De Wilge. 👍👍👍
Inschrijven via deze link:

https://forms.office.com/r/nwa14Ua0Aw


Meer nieuws?
https://www.tcdewilge.be
Volg ons (en vind ons leuk) op Facebook:
https://www.facebook.com/TCdeWilge/
Voeg jezelf toe op onze WHATSAPP GROEP van TC DE WILGE:
https://chat.whatsapp.com/Fsc57T2ZoNg5gFOkMUBpDi

Heb je vragen, ideeën of bekommernissen? Aarzel niet om ons te contacteren via :
Sponsoring: sponsoring@tcdewilge.be (Pascal Heytens)
Lessen en sport: lessen@tcdewilge.be (Louis Van De Putte)
Alle andere zaken : info@tcdewilge.be (Bart Verhelst)

Tot in maart 2022 voor meer Wilge nieuws!

Bart Verhelst
Voorzitter TC De Wilge
Klijtmolenstraat 16 - 8740 Pittem
Tel: 0473 861 965

23/09/2021 - Laatste nieuwsbrief van het zomerseizoen 2021