EVENT 17/06/2021 De Rode Duivels tegen Denemarken @TCDeWilge

15/06/2021 - 13:35

Rode Duivels  tegen Denemarken

Beste Wilgenaren,

Op donderdag 17 juni (18u) is het weer zover: dan spelen de Rode Duivels hun 2e groepswedstrijd tegen Denemarken. Dit spektakel zal opnieuw op groot scherm te volgen zijn in TC De Wilge met begeleiding van onze favoriete huis-DJ's! Om ons goed te kunnen voorbereiden, is het verplicht om met uw naam op de lijst te staan. Ook niet-leden kunnen zichzelf en anderen inschrijven.

** Indien er grote interesse is zullen de inschrijvingen al eerder afgesloten worden, snel zijn is dus de boodschap. We zullen geen mensen toelaten die het formulier niet ingevuld hebben, of die niet zijn opgegeven door iemand anders. Gekochte drankbonnen zullen enkel op de dag zelf geldig zijn en worden niet ingewisseld ! **

Graag maken we nog enkele verduidelijkingen en regels voor de talrijke aanwezigen (vorig event op zaterdag 12/06 waren er 250 aanwezigen)

1/ Inschrijven is verplicht via dit formulier:
https://forms.office.com/r/eKduWdCSiY
Donderdag 17/06/2021 sluiten de inschrijvingen definitief om 12u stipt.
Staat u niet op de inschrijvingslijst geraakt u niet binnen op de club. Hier zal zeer streng op toegekeken worden.

2/ Kom zoveel mogelijk in het rood om in sfeer en ambiance onze rode duivels naar de overwinning te roepen, come on Belgium !

3/ Verplicht zitten aan tafels per 4 mensen met een afstand van 1,5m tussen de tafels

4/ Bij het verlaten van de tafel (bv. wc bezoek) is een mondmasker verplicht

5/ WC’s zijn voorzien voor mannen en vrouwen gescheiden en er zijn voor de mannen ook enkele buiten urinoirs voorzien. Urineren in de struiken wordt niet getolereerd.

6/ Drank bestellen kan enkel aan tafel, ons bar personeel doet zijn uiterste best om u snel van de nodige dranken te voorzien

7/ Het sluitingsuur ligt vast op 23u30 en zal strikt nageleefd worden, vanaf 23u geen drank en geen muziek meer! Gelieve u na afloop van het event onmiddellijk naar huis te begeven en de parking te verlaten op een ordentelijke manier!

8/ Het kopen van drank kan enkel met drankkaarten aan 10,00 euro, deze drankkaarten zijn ENKEL geldig op de dag van het event: 17/06/2021 en zullen nadien NIET meer gebruikt kunnen worden
Hou hier rekening mee…
Betalen kan enkel cash of Payconiq, hou hier ook rekening mee.

9/ Er is parking voorzien zowel aan de club zelf als even verderop (200m verder op de rechterkant) op een landbouw veld dat vrijgemaakt is. Auto's tegen de muur van de club worden NIET getolereerd en zullen weggesleept worden (veiligheid orde diensten!).

10/ Nodig aub geen vrienden/familie/kennissen uit op de club als ze niet ingeschreven zijn (zie 1) > zonder inschrijving geraken ze er niet

11/ Drank zal later op de dag en avond in plastic bekers verlopen, maak gerust de grootst mogelijke toren 😉 maar gooi aub geen drank bekers , sigaretten peuken, ander afval op de grond, enz..
dit maakt het opkuisen nadien voor iedereen aangenamer

12/ Het grote scherm, de dj booth en vele technische zaken mogen niet aangeraakt worden, zorg dat u geen vernielingen aantreft zodat u niet moet opdraaien voor de kosten

13/ Heb respect voor elkaar, voor de club, haar bestuursleden en onze buren

14/ Eten zal terug mogelijk zijn : frieten, hamburgers, pizza's via 't Pittemnaerke (apart te betalen , kan niet met drankbonnen)


Agenda 17/06/2021:

16u30 start DJ’s met muziek

18u start wedstrijd Denemarken – België

23u00 einde drankverkoop en muziek

23u30 einde avond


Laat er ons een top event van maken met hopelijk een tweede klinkende overwinning van onze Devils !